Waarom moet je een passpiegel zwart aanschaffen?

Een passpiegels is erg handig om in je slaapkamer of kledingkast te plaatsen. Je kunt dan direct je gehele outfit bekijken. Deze spiegels zijn ook erg lang dus je kunt de gekozen outfit van top tot teen bekijken. Een passpiegel zie je tegenwoordig in vrijwel iedere slaapkamer terug, omdat het erg handig is en het er ook leuk uit ziet.

Welke verschillende soorten passpiegels zijn er

Passpiegels bestaan net als andere soorten spiegels ook in verschillende soorten en maten. De meest bekende passpiegels zijn de passpiegel zwart en wit. Deze 2 kleuren zijn erg neutraal en passen bij vrijwel ieder interieur. Je kunt natuurlijk ook voor een wat opvallendere kleur kiezen zoals goud of zilver. Ook de breedte en de textuur van de lijst om de spiegel kan verschillend zijn. Zo kan je kiezen voor een hele dunne, gladde lijst of juist voor een dikkere lijst met een patroon erin. Ook als je een passpiegel zwart aanschaft kun je hem meer laten opvallen door voor een patroon te kiezen in de lijst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een barok spiegel. Ook als je juist wil dat je spiegel niet zo erg opvalt is een passpiegel zwart ideaal, maar dan zou ik aanraden om te kiezen voor een wat dunnere lijst zodat je meer oppervlak spiegel hebt en de lijst minder aandacht trekt.

Waar hang je de passpiegel op?

Het is handig om de passpiegel dichtbij de kledingkast op te hangen. Vaak worden deze spiegels aan een muur gemonteerd, maar je zou hem ook in de deur van de kledingkast kunnen hangen bijvoorbeeld. Als je een plakspiegel aanschaft kun je hem namelijk overal op monteren waar je zelf wilt en hoeft het dus niet perse op een muur geplaatst te worden. Het is handig om de passpiegel in de zelfde ruimte te hangen als je kledingkast, omdat je dan snel de outfit in de spiegel kunt bekijken.