Baden in luxe en rust

Tegenwoordig is het aanbod aan de baden zo veel dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Zo zijn de bekendste vormen de welbekende badkuip, een bubbelbad en jacuzzi’s. Deze vallen allemaal wel onder de zogenaamde ‘hottub’. Deze baden worden steeds populairder. Dit komt vooral doordat er steeds meer gelegenheden vrijkomen om te ontspannen. Voor ontspanning is een dagje spa met een jacuzzi of bubbelbad ideaal. Ook worden de huizen steeds groter en is het aanschaffen hiervan dé hype tegenwoordig.

Wat zijn de kosten?

Hoe verleidelijk een dagje spa dan ook mag klinken. Dit is niet voor iedereen haalbaar gezien de drukte waar wij allemaal wel mee te maken hebben in het dagelijks leven. Een oplossing om alsnog even te kunnen bijkomen is dan ook het plaatsen van een bubbelbad en/of dergelijke in de tuin (indien aanwezig). Dit klinkt al heel snel prijzig, maar kan je zo goedkoop mogelijk maken indien je hier slim mee omgaat. Het aanschaffen hiervan kan starten vanaf de prijs van €1.200,- en oplopen tot wel €10.000,-. Afhankelijk van de soort en grootte etc. is deze op basis van jouw wensen aan te schaffen. Hierbij kan je denken aan het verbruik, de kleuren, energieverbruik en nog veel meer.

Voordelen van een hottub

Naast dat het ontspannend werk, heeft een hot tub meerdere voordelen. Zo kan je er één kiezen aan de hand van jouw eisen en wensen. Is het veilig aangezien er niet te veel water in kan en het geen scherpe vlaktes heeft. Ook is er geen sprake van uitglijgevaar. Daarnaast is het bad warm en kan je deze aanpassen aan de gewenste temperatuur. Daarnaast hebben de baden een lange levensduur nu zij duurzaam van aard zijn. Met al deze voordelen, en veel andere, is het baden en tegelijk ontspannen een ultieme manier van genieten op een duurzame manier.