duurzaam

Toe aan een plasticvrije, nieuwe soort shampoo? Probeer HappySoaps!

Wil jij het milieu een graag handje helpen en wil jij meer duurzame producten in je huis hebben? Duurzame en goede producten kunnen al snel mee helpen aan een beter, schoner milieu. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel duurzame producten op de markt verkrijgbaar en er ontstaan zelfs steeds meer winkels die enkel en alleen duurzame en milieuvriendelijke producten verkopen. HappySoaps is hier een heel goed voorbeeld van. Benieuwd waarmee zij het verschil maken? Lees dan snel verder.

leuk geschenk

Waarom is het goed voor het milieu?

Je weet vast wel dat het milieu hulp nodig heeft. Lang niet iedereen kan dit inzien of wil/kan helpen, maar jij en ik kunnen allebei het verschil maken. Alle kleine beetjes helpen. Door over te gaan op duurzame producten en wat meer aan het milieu te denken, kunnen we het milieu al een aardig handje helpen. Ook in oceanen en zeeën drijft erg veel plastic. Wist je dat er in onze zee alleen al 5 biljoen stukken plastic drijven? We kunnen al die stukken plastic misschien niet zelf uit de zee verwijderen, maar we kunnen wel andere dingen doen om te helpen. Zo is het gebruiken van minder plastic al een heel goed begin. Maar wist je dat het overgaan naar een nieuwe, duurzame shampoo ook al heel veel verschil kan maken? Heb je al een keer iets over Shampoo Bars gehoord? Zo’n bar lijkt door de vorm op een blok zeep. De ingrediënten zijn weer vergelijkbaar met die van een vloeibare soort shampoo. Als je een Bar gebruikt wordt je haar dus ook goed gereinigd en verzorgd. Maar wat nou het verschil is? Dat is wel de verpakking. Zo wordt er voor de productie, het vervoer en de opslag geen plastic gebruikt. 

plastic vrij

Probeer het nu zelf

Ben je, net als ik, ook enthousiast geworden over dit product? Geef Shampoo Bars vooral een kans en kom erachter welke voordelen het allemaal heeft. Je zult zien dat zo’n Bar veel langer meegaat dan een normale fles shampoo. Afhankelijk van gebruik en bewaarmethode kan je het tussen de 90 en 110 keer gebruiken. Met zo’n Bar in huis kun je dus wel even met je shampoo vooruit en verbruik je ook minder plastic. Bestel snel een Bar bij HappySoaps en ontdek wat het voor jou kan doen.