Gold Collagen Pure

Collageen is een stof die verantwoordelijk is voor de elasticiteit in de huid. Een jonge huid bestaat voor maar liefst 80% uit collageen. Maar wanneer je ouder wordt, neemt dit percentage met 1,5% (!) per jaar af. Dit zorgt ervoor dat de huid steeds minder elastisch wordt en rimpels steeds zichtbaarder worden. Gelukkig is hier een oplossing voor! Gold Collagen Pure is een vloeibaar voedingssupplement met een hoge dosis collageen en een mix van actieve ingrediënten die de huid van binnenuit voeden en verzorgen. Direct zorgt het voor een jongere uitstraling en daarnaast is het ook nog eens goed voor je nagels en je haar.

Zodra het drankje in de maag terecht komt, begint de vertering van proteïnen. Het collageen wordt geabsorbeerd in de dunne darm en gaat dan via de bloedbaan naar de diepere huidlagen. Deze diepere huidlagen worden ook wel dermis genoegd. In de dermis wordt het aanmaken van nieuwe cellen gestimuleerd dankzij het collageen. Deze cellen zijn de bouwstenen voor je huid en maken je huid steviger. Door het dagelijks innemen van Gold Collagen Pure wordt de huid sterker en zal deze beter in staat zijn om water op te nemen. Hierdoor is de huid beter gehydrateerd en zullen rimpels minder zichtbaar worden. Je huid zal dankzij de goede werking van het drankje weer gaan stralen.

Maar niet alleen van binnenuit is het belangrijk om huidveroudering te bestrijden. Naast het gebruik van Gold Collagen Pure, is het ook belangrijk om externe factoren die huidveroudering veroorzaken te bestrijden en te vermijden. Bij deze factoren moet je denken aan stress, roken, alcohol, UV-schade, milieuvervuiling en een slecht voedingspatroon. Deze factoren zorgen ervoor dat de huid zich minder goed kan beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. De vrije radicalen leiden tot het afbreken van collageen en zullen uiteindelijk voor rimpels zorgen. De huid zal er slapper, droger en doffer uitzien en aanvoelen. Daarom is een gezonde levensstijl en een goede huidverzorging in combinatie met Gold Collagen Pure, dé ideale manier om je huid jong en gezond te houden. Zowel van binnenuit als van buitenaf.

Je bestelt het vloeibare voedingssupplement uit het Verenigd Koninkrijk natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier vind je de Gold Collagen Pure altijd voor een scherpe prijs. Ook wordt het product gratis bezorgd en heb je het binnen 3 dagen in huis. Wil je graag meer weten over huidveroudering, collageen of Gold Collagen Pure? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialisten staat altijd voor je klaar met het juiste advies.