Payot huidverzorging

Payot huidverzorging is mijn favoriet

Payot huidverzorging gebruik ik al jaren en ik ben er heel erg positief over. Ik heb het merk ontdekt via een goede vriendin van mij. Zij gebruikte het al een tijdje en toen ik een keer bij haar langs ging, liet zij het aan mij zien. Omdat zij per ongelijk een crème had besteld voor een ander huidtype dan dat zij had, heeft zij die aan mij gegeven. Ik was erg benieuwd naar wat ik ervan zou gaan vinden. Nadat ik het product een tijdje uitgeprobeerd had, kon ik concluderen dat ik het echt heel erg fijn vond. Ik moet een nieuw product altijd wat langer uitproberen omdat mijn huid soms pas na een tijdje geïrriteerd kan reageren.

Creme

Ken jij de Payot huidverzorging?

De Payot huidverzorging staat als een zeer goed merk bekend. Dat is geheel verdient, want elk product die ik tot nu heb geprobeerd van hen is heel erg fijn. Het is heel erg belangrijk om jouw huid elke dag goed te verzorgen. Zeker als jij make-up draagt, is het een stap die jij zeker niet over mag slaan. Ook komt er door de dag heen veel vuil op jouw gezicht doordat jij bijvoorbeeld in de stad fiets. Daar zitten veel uitlaatgassen in de lucht. Die kun jij het beste er in de avond goed afwassen om jouw huid gezond te houden.

Creme

Probeer het merk ook eens uit

Zelf heb ik echt gemerkt dat Payot huidverzorging een verschil heeft gemaakt. Mijn gezicht voelt elke dag fris aan en ziet er stralender uit. Ik krijg er ook heel erg vaak complimenten over. Zeker nu ik wat ouder begin te worden, vind ik goede verzorging erg belangrijk. Het is zonde om voor een product te kiezen van slechte kwaliteit zeg ik altijd. Ik raad daarom zeker aan om eens een crème te proberen.