Geen hoofdpijn meer na ooglidcorrectie

Als je ouder wordt dan gaat je vel wat meer hangen. Zelf had ik hier helemaal geen last van totdat mijn oogleden gingen hangen. Mijn oogleden voelden ook steeds zwaarder aan, omdat het steeds meer moeite kostte om mijn ogen open te houden. Hierdoor kreeg ik steeds vaker hoofdpijn, maar gelukkig ben ik daar vanaf geholpen door Kliniek Veldhoven.

Goede tip

In het begin had ik niet door dat de hoofdpijn ontstond door mijn hangende oogleden. Op tv had ik gezien dat iemand precies hetzelfde had en die heeft dat heel goed op kunnen lossen met een ooglidcorrectie. Die persoon was geholpen bij Kliniek Veldhoven en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan naar de website.

Al snel had ik de website van Kliniek Veldhoven te pakken. Op de website kon ik veel informatie vinden over de ooglidcorrectie. De voor en na foto’s zagen er goed uit en daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de kliniek.

In de kliniek werd er heel erg goed meegedacht met mijn probleem. De behandelend arts stelde voor om de ingreep zo uit te voeren dat ik er minder hoofdpijn aan overhield en dat ik er ook nog eens energieker uit zou gaan zien.

De behandeling duurde niet zo heel lang en gelukkig had ik bijna geen pijn tijdens het herstel. Binnen no time mocht het verband er af en ik was verbaasd over het verschil.

Van veel mensen heb ik gehoord dat ik er weer een paar jaar jonger uitzag!