Voel me stukken beter dankzij hypnose Utrecht

Nooit geweten dat hypnose Utrecht zoveel voor me kon betekenen. Ik heb in mijn hele leven al zoveel meegemaakt, dat ik er elke keer nog van stond te kijken hoe ik me er elke weer doorheen sloeg.  Behalve die ene keer toen ik nietsvermoedend op de bewuste avond naar huis fietste na een leuk feestje. Uit het niets sprong er iemand met een bivak muts voor mijn fiets, in zijn handen een mes, hij wilde geld en mijn mobiel. Voordat het echt tot mij door drong was deze persoon alweer vertrokken. Helemaal verstijfd bleef ik staan, kon op dat moment even niet meer nadenken wat ik moest doen. De weken, en maanden na die tijd beleefde ik steeds keer op keer deze overval, kon er zelfs niet meer door slapen.  Ondanks ik fel tegen medicijnen ben heb ik hulp gezocht bij hypnose Utrecht. Samen met hypnose Utrecht heb ik dit voorval een plaatsje in mijn leven kunnen geven. Door de verschillende behandelingen heb ik de kracht weer gevonden om mijn lichaam en geest weer onder controle te houden.

Ik kan weer slapen

Nooit gedacht dat hypnose mijn leven weer een beetje op de rails kon krijgen. Hoewel de dader nooit is opgepakt durf ik wel weer alleen de straat op, niet in de avond, maar overdag lukt het meer aardig. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer kan slapen, slapen zonder om de vijf minuten in paniek wakker te worden zodra ik in mijn nachtmerrie de dader weer voor me zie staan.