zonnestudio Bodegraven

Naar de zonnestudio nabij Bodegraven

Elke keer wanneer ik naar de zonnestudio nabij Bodegraven ga, voel ik mij na die tijd weer als herboren. Behalve dat ik op deze manier een mooie bruine huid krijg, helpt het mij ook mijn humeur te verbeteren. Vooral wanneer het buiten slecht weer is, ben ik best wel depressief. Vaak probeer ik die dag een afspraak te maken bij Sunclub Allure VOF en ben dan vreselijk blij als ik hier terecht kan. Na zo een kuur zit ik meteen weer goed in mijn vel. Ook is zo een kuur niet alleen voor een zomers kleurtje, maar het kan je ook helpen om de vitamine D weer op te schroeven. Dit is weer goed voor je immuunsysteem. 

 

zonnestudio Bodegraven

Een abonnement

Meerdere keren per maand ben ik te vinden en de zonnestudio nabij Bodegraven. Hier kan ik mijzelf zo goed ontspannen en kan ik mijn dagelijkse zorgen even aan de kant zetten. De allereerste keer toen ik hier naar binnen liep, wist ik niet wat mij te wachten stond. Vooral omdat ik op deze manier nog nooit bruin ben geworden. Nadat ik door een vriendelijke medewerkster een rondleiding had gekregen, mocht ik aan mijn eerst kuur beginnen. Wat een genot, meteen een abonnement genomen.