Een goede schoonheidssalon in Leusden

Zojuist kom ik terug van de afspraak bij de schoonheidssalon Leusden.  Mijn gezicht heeft wederom een goede behandeling gehad en deze zie er nu weer stralend uit. Bij schoonheidssalon Just Beautiful kan je Dr. Hauschka behandelingen krijgen. Deze producten zorgen ervoor dat je huid goed gereinigd wordt  en weer laten stralen. Precies het middel waar ik al jaren naar op zoek was. Mijn huid zag er al jaren zeer dof uit, ongeacht wat ik erop smeerde. Ook een stoombad had geen enkel effect en maakte hete probleem alleen maar erger. De behandelingen beginnen altijd met een voetenbad, hier kan ik mij al goed bij ontspannen.  

Geweldig resultaat

Esther Verest, moeder van 4 kinderen en het gezicht achter Just Beautiful, had vroeger zelf huidproblemen en is toen naar een oplossing gaan zoeken. Omdat veel producten chemische of synthetische toevoegingen hebben is zij terecht gekomen bij de cosmetica van Dr Hauschka. Dit merk bestaat uit natuur zuivere producten en daarom ook zeer geschikt voor ieder huidtype.

Mij heeft het heel erg goed geholpen. Natuurlijk ook de manier hoe dit wordt toegepast bij de schoonheidssalon in Leusden. Mijn huid ziet er weer stralend uit en dat is ook meteen te zien. Het is zeker de moeite waard om hier een afspraak te maken voor een zeer goede behandeling.