badkamers

Kleine badkamer verbouwen

Onlangs ben ik in mijn huisje een kleine badkamer aan het verbouwen geweest. Dit is goed gelukt. Alles heb ik bij Jan van Erp gekocht, en alles is prima kwaliteit tegen een scherpe prijs.

badkamer tegel

Uit de tijd

Mijn badkamertje was uit de tijd. De tegels waren uit de mode, een enkele was gebarsten, de voegen waren smoezelig. De mengkraan met de slang naar de douche en de douchekop was net zo gedateerd, evenals de kuip en het hokje. De oplossing was de ruimte volledig strippen en alles vervangen. En toen kwam ik bij Jan van Erp terecht. Aldaar was alles onder één dak. Alles wat ik nodig had was vlot uit voorraad leverbaar en dat tegen een scherpe prijs. Er zijn mogelijkheden om het uit te laten voeren, maar klusjes in huis doe ik graag zelf. In twee dagen tijd heb ik weer een moderne badkamer die er jaren tegen kan. En nu geef ik iedereen de tip; ga je ook een kleine badkamer verbouwen, dan moet je bij Jan van Erp zijn.