biologische cacaoboter

En puur en prachtig product

Een prachtig en puur product kun je deze biologische cacaoboter wel noemen, de boter is ivoorkleurig van kleur. Ook de boter is biologisch gecertificeerd, gewonnen uit cacaobonen die op een verantwoorde wijze zijn behandeld. Om de boter te maken wordt het crèmekleurige vet gewonnen uit de bonen, het heeft een intense geur en wordt niet gedeodoriseerd. Dit is een duur woord wat betekent dat er geen andere geuren aan toegevoegd zijn om het lekker te laten ruiken. De boter wordt voor veel doeleinden gebruikt, is bijzonder puur en dat merk je als je het gaat gebruiken.

biologische cacaoboter

Geschikt voor breed gebruik

Veel mensen weten wel dat cacaoboter wordt gebruikt voor chocolade, maar de biologische cacaoboter kun je voor nog veel meer dingen gebruiken. In cosmetica wordt de boter ook gebruikt, in zeep maar ook in een aantal andere producten. Lippenstift, balsems, een groot aantal lotions en crèmes om er stijfheid aan te geven. De zachte natuurlijke werking van de olie doet de producten goed, een heerlijk en kwalitatief eindproduct is het resultaat. De boter is rijk aan vitamine E, bij het smeren op de huid wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Wanneer de boter ongeveer de 31 graden bereikt zal het smelten en heerlijk wegsmeren op de huid.

biologische cacaoboter

Kopen van cacaoboter

Biologische cacoaboter kun je bij butterwise.com in verschillende hoeveelheden kopen, is de aankoop om thuis te gebruiken dan zijn er kleine hoeveelheden beschikbaar in de webshop. Ga je de boter gebruiken op bedrijfsmatig gebied om er bijvoorbeeld cosmetische producten mee te vervaardigen dan zijn er grote hoeveelheden beschikbaar. Welke hoeveelheid je ook gebruikt en waarvoor, je hebt altijd te maken met een uitstekend product waar de grootste aandacht aan is besteed. Dit merk je ook als je het product wilt verwerken, je ruikt het en tijdens de verwerking bijvoorbeeld op de huid geeft het een heerlijk gevoel.