Tea Quiero

Tea Quiero drinken tijdens het knippen

Het is toch heerlijk om tijdens een knipbeurt te genieten van heerlijke thee genaamd Tea Quiero? Kapsalon Geknipte bonen biedt niet zomaar een thee aan. Dit is echt hele lekkere thee. Het bedrijf biedt thee aan van het merk Tea Quiero. Te Quiero betekent ‘ik houd van jou’ in het Spaans. Dat is precies wat je gaat zeggen bij het proeven van deze thee. Deze thee is namelijk goddelijk. Niet voor niets is dit merk ontzettend populair in verschillende landen over de hele wereld. Het is natuurlijk fantastisch als je van deze thee mag genieten tijdens een knipbeurt. Er zijn natuurlijk niet veel kapsalons waar je gewoon van je thee kunt genieten terwijl je geknipt wordt. Echter is dit wel een mogelijkheid bij kapsalon Geknipte Bonen. Het is dan ook absoluut aan te raden om hier eens langs te gaan.

Tea Quiero 1

Tea Quiero bij kapsalon Geknipte Bonen

Wanneer jij een enorme theeliefhebber bent, moet je de Tea Quiero echt eens proberen tijdens een knipbeurt. Deze lekkere thee is van het merk Tea Quiero, dat is een een fair trade merk. Dit product heeft een prachtige verpakking waardoor elke kop thee een cadeau is. Het product is ook heel milieuvriendelijk, want het is biologisch afbreekbaar. Naast de milieuvriendelijkheid biedt het theezakje ook genoeg ruimtes om de smaken en aroma’s tot zijn recht te brengen.

Geknipte Bonen is een kapsalon die een hele goede service biedt. Het bedrijf vindt de tevredenheid van de klanten heel belangrijk. Wanneer je vragen hebt, kan je bij de kapsalon terecht. Het bedrijf zal dan zo snel mogelijk antwoord geven en je vraag met liefde beantwoorden. Naast de goede communicatie, kan je bij het bedrijf ook genieten van een kopje thee. Het is een prachtige ervaring als je een kopje lekkere thee krijgt tijdens het knippen. Ook niet onbelangrijk: de kappers hier zijn ook heel erg goed in hun vak. Dus wil je ook eens Tea Quiero proberen? Ga dan eens langs Geknipte Bonen.