Sauna met overnachting boeken?

Sauna met overnachting boeken? Dat wil toch iedereen? Heerlijk vertoeven in de sauna en eindigen in het hotel nabij de sauna. Bij de Thermen ben je hartelijk welkom om te mogen genieten van een oase van rust. Een behandeling boeken om te mogen genieten van een massage is bij hun mogelijk, trouwens meer dan alleen een massage te boeken! Een behandeling om jouw lichaam en geest weer tot rust te brengen is zeer zeker aan te raden.

Prettige ambiance

Bij binnenkomst wordt je bij de Thermen al hartelijk ontvangen. Een prettige omgeving maakt het mogelijk om jouw lichaam en geest te laten ontspannen. Tevens ook in het nabij gelegen hotel Konichiwa ben je hartelijk welkom en zal je genieten van een prachtige kamer.

Dineren

Een Sauna met overnachting is eigenlijk door twee bedrijven gerealiseerd. Bij de Thermen in Nijmegen kan je genieten in rustgevende omgeving van bubbelbaden, sauna’s en dergelijke. In hotel Konichiwa zal je terecht komen in een ambiance van rust wat van belang is om een goede nachtrust te krijgen.

Diverse behandelingen

Op de website van de Thermen kan je terecht om diverse arrangementen te bekijken en uiteindelijk te boeken. Kies je voor één overnachting met toegang tot de Thermen of ga je lekker een weekendje weg? Dit alles is te vinden op de website van de Thermen! Kortom, kies je ervoor om te mogen genieten van een heerlijke dag wellness met overnachting of hou je ervan om een weekend te genieten? Hier ben je immers van harte welkom!