sauna

Lekker naar de sauna

Vanavond staat er weer een bezoek aan de sauna in mijn agenda. Samen met een paar vriendinnen laten wij ons weer eens lekker verwennen. Hiervoor gaan wij altijd naar de Thermen in Nijmegen. Behalve dat je hier veel verschillende arrangementen kan nemen, is er hier ook de mogelijkheid om te overnachten. Een voordeel hiervan is dat je na een dag lekker te hebben ontspannen je niet naar huis hoeft te gaan, maar lekker hier in je bed kan stappen.

Deze keer hebben wij een lente arrangement gekozen. Wat dit arrangement precies allemaal inhoud, daarvoor kan je het beste eens op de website van de Thermen gaan kijken. Zo kan je tevens de andere leuke aanbiedingen lezen en wie weet mogen zij jou eerdaags daar ook verwelkomen.

 

sauna

Lekker eten en ontspannen

Gisteravond ben ik naar de sauna bij de Thermen geweest. Niet alleen heb ik hiervan gebruik gemaakt, maar ook van de verschillende baden die hier aanwezig zijn. Tussen door hebben wij lekker gegeten, deze keer waren er asperges. Mocht je deze niet lusten dan is er keuze genoeg om hier een lekker hapje te eten.

 

sauna

Gisteren was het tot laat in de avond een lekkere temperatuur buiten en daar hebben wij gretig gebruik van gemaakt. Omdat er hier ook een buitenbad aanwezig is, hebben wij lekker buiten gezwommen en op de stoelen die hier staan nog even gezellig gezeten.  Jammer genoeg gaat zo een dag altijd snel voorbij, maar wij hebben enorm genoten. Eerdaags maar weer hierheen gaan, want hier komen wij echt tot rust.