Bodyfit

Een buitensauna in eigen tuin

In onze tuin hebben we een buitensauna laten plaatsen. Naast een zwembad en jacuzzi was dat een logische aanvulling van onze wellnesstuin. Heerlijk ontspannen en uitrusten in de tuin, dat kon al in het bubbelbad en zwembad maar voor de sauna moesten we nog steeds de deur uit. Daarom hebben we besloten om een buitensauna te laten plaatsen.

Buitensauna

Een buitensauna als aanvulling op onze wellnesstuin

Een buitensauna was voor ons de meeste logische keuze. Sommigen hebben een sauna in huis maar ik vind het fijn om na de sauna nog even buiten te kunnen afkoelen. Bovendien ligt de sauna in het verlengde van zwembad en jacuzzi zodat het daarmee een geheel vormt als een echte wellness tuin. Omdat we goede ervaringen hadden met Bodyfit met zwembad en spa zijn we ook voor de buitensauna naar Zeewolde gereden om een bezoek te brengen aan de showroom van Bodyfit.

Sauna

Stel zelf je sauna samen bij Bodyfit

Bij Bodyfit kun je helemaal zelf je eigen sauna samenstellen. Bepaal zelf hoe groot je sauna moet worden en welke materialen je wilt gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om een sauna in een tuinhuisje te plaatsen. Zo is er voor vrijwel elk budget wel een buitensauna te bouwen. De adviseurs van Bodyfit geven advies en helpen je om een keuze te maken uit alle verschillende opties. Jouw wensen en ideeën worden vervolgens uitgewerkt tot een ontwerp en zo kom je uiteindelijk tot jouw droomsauna. Toen we akkoord waren met het ontwerp werd de sauna vervolgens gebouwd. Dit gebeurt in hun eigen fabriek. Toen de sauna klaar was, is deze geplaatst en geïnstalleerd en konden we er direct gebruik van maken. We zijn heel tevreden met de service van Bodyfit en erg blij met onze sauna. We maken er dan ook veelvuldig gebruik van. Ben jij ook op zoek naar een buitensauna? Breng dan een bezoek aan Bodyfit.