Afspraak voor visagie in Den Haag

Minstens twee keer per maand heb ik een afspraak voor visagie Den Haag.  Na deze gezichtsbehandeling voel ik mij altijd weer heerlijk ontspannen. Een afspraak heb je hier bij Ava’s Beautybar zo gemaakt, dat kan namelijk online.  Je klikt de datum aan waarop je een afspraak wilt maken en geeft hier dan ook tijd aan die jou het beste uitkomt. Zo kan je meteen zien of er op deze dag en tijdstip een plaats vrij is. Meestal ga ik voor een gezichtsmassage waarna eer een mooie make-up wordt aangebracht.  Niet alleen voor een gezichtsbehandeling ben je hier aan het juiste adres, ook voor waxen en ontharen kan je hier terecht. 

Stralend gezicht

Elke keer wanneer ik na een afspraak bij de visagie Den Haag de salon uitloop voel ik mij weer helemaal stralen.  Lekker relaxed kan ik dan het weekend ingaan. Mijn wenkbrauwen zijn dan weer bijgewerkt en de make-up die zij aanbrengen maken mij weer helemaal een mooie vrouw. Volgend weekend heb ik een feest in mijn agenda staan, voordat ik hier heen ga wil ik eerst weer langs de salon om mijn gezicht weer een oppepper te geven. Zo zie ik er altijd weer stralend en bijzonder mooi uit.